Ons Team

Arno Roos, dierenarts

 Arno is sinds 1997 werkzaam in de praktijk. Zijn interesses liggen vooral bij de oncologie, echografie en cardiologie. De laatste jaren heeft hij zich sterk toegelegd op de behandeling van dieren met kanker.
In 2007 heeft hij een Masters-opleiding klinische oncologie aan de Universiteit van Birmingham. In het kader daarvan heeft hij onderzoek gedaan naar maligne lymfoom bij de hond.  
dierenarts arno roos

Evelyne Ledeboer, dierenarts

 Evelyne is sinds 2001 werkzaam als dierenarts. Zij heeft zich verder verdiept in de tandheelkunde, kleine zoogdieren-geneeskunde en de acupunctuur bij dieren. In Luxemburg heeft zij een 4-jarige Europese opleiding tandheelkunde gevolgd. Behalve gebitsreinigingen en saneringen (=het trekken van meerdere elementen), kan Evelyne ook wortelkanaalbehandelingen uitvoeren en indien nodig ook beugels plaatsen om de afwijkende stand van (hoek)tanden te corrigeren.  Daarnaast volgt zij elk jaar cursussen waarbij zij zich verder verdiept in de behandeling van kleine zoogdieren.  Afgelopen 2 jaar heeft Evelyne de internationale opleiding voor veterinaire acupunctuur gevolgd via de IVAS en deze in april 2015 met een diploma afgesloten.

 dierenarts evelyne ledeboer

Jurgen Tan, dierenarts

Jurgen is sinds 2005 werkzaam in Gouda. Hiervoor heeft Jurgen onder andere in Engeland en Emmeloord gewerkt. Jurgen’s interessegebieden liggen bij de chirurgie, laparoscopische operaties en oncologie. Hij heeft zich toegelegd op de oncologische chirurgie, waarvan  de reconstructiechirurgie een belangrijk onderdeel vormt. Tevens is hij de dierenarts die de orthopedische ingrepen op de praktijk uitvoert. 

dierenarts jurgen tan

 

Mariska van Vliet, dierenarts

Mariska is in 2010 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en sindsdien werkzaam in ons gezellige en vooruitstrevende team van Sterkliniek Korte Akkeren. Haar interesses liggen vooral bij echografie, laparoscopische sterilisaties en kattengeneeskunde. Daarnaast werkt ze ook voor de VVCG met dieren die lijden aan kanker.

dierenarts mariska van vliet

Nicolette Zegers, paraveterinair

 Nicolette werkt al ruim 25 jaar in onze praktijk. Nicolette heeft zich door middel van cursussen verder verdiept in de tandheelkunde. Zij vormt samen met Evelyne het tandheelkundige team. 
assistente nicolette zegers

Carla Hertog, paraveterinair

 Carla heeft eerst een lange tijd als vrijwilliger in de praktijk gewerkt, maar werkt nu al meer dan 15 jaar als paraveterinair in de praktijk. Ze is de assistente die de (laproscopische) operaties begeleid. Carla is ook degene die de stagiaires tijdens hun stage in onze praktijk intensief begeleid. Verder doet Carla ook nog een aantal administratieve taken binnen onze praktijk. 
assistente carla hertog

 

Feike Ligthelm, paraveterinair

Feike heeft tijdens haar opleiding tot paraveterinair al langere tijd stage gelopen bij ons in de praktijk. Na afronding van haar studie is Feike bij ons blijven werken en één van haar taken is het beheren van de apotheek. Ze verzorgt alle bestellingen en zorgt ervoor dat de dierenartsen vrijwel nooit misgrijpen, hierdoor streven we ernaar dat de kliniek altijd voldoende materiaal, medicijnen en voer op voorraad heeft. Verder is Feike verantwoordelijk voor alle administratieve taken inzake de crediteuren.
assistente feike ligthelm

 

Xanne Rensma, paraveterinair

 Xanne is in 2011, nadat ze al bij ons stage gelopen had, in onze kliniek als paraveterinair komen werken. Voor haar opleiding is ze meerdere keren in Engeland geweest om daar naar school te gaan en stage te lopen. Xanne zorgt ervoor dat u een vaccinatie oproep krijgt en verder is zijn degene die voor alle leuke berichtgevingen op onze social media zorgt. Tevens helpt Xanne de obesitas patiënten met afvallen. Tegenwoordig is Xanne ook onze diabetes consulente en helpt zij met de laproscopische sterilisaties.

 

Marit van Beelen, paraveterinair

Marit heeft tijdens haar opleiding tot paraveterinair meerdere periodes bij ons stage gelopen en is na de afronding van de opleiding in 2012 bij ons komen werken. Marit is een zeer allround assistente die met name bij de behandeling van intensive-care en spoedpatienten zeer bedreven is. Verder is de Marit de assistente die met name assisteert bij de behandeling van vogels.