Ons Team

Arno Roos, dierenarts

 Arno is sinds 1997 werkzaam in de praktijk. Zijn interesses liggen vooral bij de oncologie, echografie en cardiologie. De laatste jaren heeft hij zich sterk toegelegd op de behandeling van dieren met kanker.
In 2007 heeft hij een Masters-opleiding klinische oncologie aan de Universiteit van Birmingham. In het kader daarvan heeft hij onderzoek gedaan naar maligne lymfoom bij de hond.  
arno

Evelyne Ledeboer, dierenarts

 Evelyne is sinds 2001 werkzaam als dierenarts. Zij heeft zich verdiept in de tandheelkunde, kleine zoogdieren-geneeskunde en de chiropractie bij dieren. In Luxemburg en Zweden heeft zij een 4-jarige Europese opleiding tandheelkunde gevolgd. Behalve gebitsreinigingen en saneringen (=het trekken van meerdere elementen), kan Evelyne ook wortelkanaalbehandelingen uitvoeren , beugelsen  plaatsen om de afwijkende stand van (hoek)tanden te corrigeren, vitale pulpa-overkappingen uitvoeren als ook totaal extracties bij katten met het GS-complex.  Daarnaast volgt zij elk jaar cursussen waarbij zij zich verder verdiept in de behandeling van kleine zoogdieren (konijn. en knaagdieren).
Verder heeft Evelyne een opleiding gedaan voor chiropractie

EvelyneJPG

Jurgen Tan, dierenarts

Jurgen is sinds 2005 werkzaam in Gouda. Hiervoor heeft Jurgen onder andere in Engeland en Emmeloord gewerkt. Jurgen’s interessegebieden liggen bij de chirurgie, laparoscopische operaties en oncologie. Hij heeft zich toegelegd op de oncologische chirurgie, waarvan  de reconstructiechirurgie een belangrijk onderdeel vormt. Tevens is hij de dierenarts die de orthopedische ingrepen op de praktijk uitvoert. 

jurgen

 

Mariska van Vliet, dierenarts

Mariska is in 2010 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en sindsdien werkzaam in ons gezellige en vooruitstrevende team van Sterkliniek Korte Akkeren. Haar interesses liggen vooral bij echografie, laparoscopische sterilisaties en kattengeneeskunde. Daarnaast werkt ze ook voor de VVCG met dieren die lijden aan kanker.

mariska

Kelly van Vliet, dierenarts

Kelly heeft de afgelopen jaren elke woensdagavond in onze kliniek meelopen tijdens haar opleiding diergeneeskunde. Na haar co-schap extern onderwijs, die ze bij ons gelopen gedaan heeft,  is ze sinds 1 januari 2018 bij ons in dienst getreden. U zult haar het meest van de tijd aantreffen in onze dependance in Westergouwe. Zij is zich aan het toeleggen op het gebied van de dermatologie en interne geneeskunde.

Kelly

 

Tanny Karouei, dierenarts

Tanny is sinds 1 januari 2019 bij ons op de praktijk in Korte Akkeren te zien als vervangster van Mariska, die met zwangerschapsverlof is. Tanny is al 3 jaar werkzaam in Nederland als dierenarts en wil zich verder gaan toeleggen op de chirurgie.

 

 

Nicolette Zegers, paraveterinair

 Nicolette werkt al ruim 25 jaar in onze praktijk. Nicolette heeft zich door middel van cursussen verder verdiept in de tandheelkunde. Zij vormt samen met Evelyne het tandheelkundige team. 
Nico.jepeg

Carla Hertog, paraveterinair

 Carla heeft eerst een lange tijd als vrijwilliger in de praktijk gewerkt, maar werkt nu al meer dan 15 jaar als paraveterinair in de praktijk. Ze is de assistente die de (laproscopische) operaties begeleid. Carla is ook degene die de stagiaires tijdens hun stage in onze praktijk intensief begeleid. Verder doet Carla ook nog een aantal administratieve taken binnen onze praktijk. 
Carla.jepeg

 

Feike Ligthelm, paraveterinair

Feike heeft tijdens haar opleiding tot paraveterinair al langere tijd stage gelopen bij ons in de praktijk. Na afronding van haar studie is Feike bij ons blijven werken. Feike is zeer bedreven in de verzorging van de spoedpatiënten die bij ons binnen komen. Verder zit Feike ook in ons radiologie-team. Ook één van haar taken is het beheren van de apotheek. Ze verzorgt alle bestellingen en zorgt ervoor dat de dierenartsen vrijwel nooit misgrijpen, hierdoor streven we ernaar dat de kliniek altijd voldoende materiaal, medicijnen en voer op voorraad heeft. Verder is Feike verantwoordelijk voor alle administratieve taken inzake de crediteuren.
Feike.jepeg

 

Xanne Rensma, paraveterinair

Xanne is in 2011, nadat ze al bij ons stage gelopen had, in onze kliniek als paraveterinair komen werken. Voor haar opleiding is ze meerdere keren in Engeland geweest om daar naar school te gaan en stage te lopen. Xanne zorgt ervoor dat u een vaccinatie oproep krijgt en verder is zij degene die voor alle leuke berichtgevingen op onze social media zorgt. Tevens helpt Xanne de obesitas patiënten met afvallen. Ook is Xanne een van onze operatie assistentes en is zij dus regelmatig in de operatiekamer te vinden.  
xanne.jepeg

 

Marit van Beelen, paraveterinair

Marit heeft tijdens haar opleiding tot paraveterinair meerdere periodes bij ons stage gelopen en is na de afronding van de opleiding in 2012 bij ons komen werken. Marit is een zeer allround assistente die met name in de radiologie, anesthesie en opname zeer bedreven is. Tevens is Marit de assistente die vaak assisteert bij de behandeling van vogels en konijnen.
Marit.jepeg

Kelly Lettink, paraveterinair

Kelly werkt sinds 2016 bij ons op de praktijk. In die tijd heeft Kelly zich toegelegd op de tandheelkunde en de behandeling van konijnen en knaagdieren. daarnaast is ze ook één van onze operatie assistentes. Ook ondersteunt Kelly waar nodig, Freike bij ht apotheekbeheer.

 

Yvanka de Lange, paraveterinair

Yvanka heeft tijdens haar opleiding tot paraveterinair een lange tijd stage gelopen bij ons in de praktijk. Na het afronden van haar studie in juli 2017 is Yvanka bij ons blijven werken.Yvanka zit in het radiologie team. Zij helpt de dierenartsen bij de CT’s, röntgenfoto’s en bestralingen. Daarnaast doet ze de voorbeiding voor de OK’s. Dat betekent dat ze uw dier klaar maakt voor OK, terwijl de dierenarts zich omkleedt, zodat de dierenarts snel en degelijk werk kan leveren.